+45 2081 8196 /

Kaek

Michael Dahl

Designer, hjemmegående farmand og pull-up mester

Hej, jeg hedder Michael, født i det sidste århundrede (76), gift med Sanne og far til to drenge. Jeg har prioriteret et arbejdsliv fra min hjemmeadresse og nærmer mig mit ottende år med mit enmands-reklamebureau Kaek. Jeg har sideløbende startet virksomhed med min gode ven Peter Ibsen. Vi driver sammen koncept-bureaet Nice Beaver, hvor vi blandt andet sælger oppustelige reklameprodukter og elektroniske reklamegimmicks. Og hey, så har jeg en personlig blog omkring styrketræning derhjemme - tjek den ud, og kom i form!

Jeg har ingen nedfældet mission, vision eller forretningsplan. Når du handler med mig, skal du ikke forvente flotte opsatte tilbud, forkromede kontrakter, forud- og delbetalinger. Jeg koncentrerer mig om det, som jeg er god til, i dette tilfæde, grafisk design. Jeg er reel, du betaler for min tid og ikke mere. Jeg stoler på mine kunder og de stoler på mig.

OBS: jeg er ofte booket op mindst 1-2 måneder frem. Så har du større opgaver, du ønsker mig på, må du gerne give et prej i god tid. Nederst forsøger jeg at opdatere forventet tid, men ellers giv et kald.


Timepris: 650 + moms

Booket: 1 uge frem